​Kontakt din El-installatør i dag

​Privat

Varmepumpe - Luft til Luft

Luft til luft varmepumpe til boliger og sommerhuse

Hos AK Installationer ApS har vi stor ekspertise med luft til luft varmepumper til private boliger, sommerhuse og tilbygninger. Det kan være en opvarmningsmetode til mindre huse og sommerhuse, men det kan også være et supplement til en anden form for opvarmning. Desuden kan varmepumperne benyttes til garager, værksteder og vinterhaver.

Bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe trækker luft ind udefra, og laver det om til varm luft indenfor. De fleste kan også nedkøle rummet om sommeren. Fordelen er, at luft til luft varmepumper ikke kræver radiatorer, vandrør og kedler, og derfor er det ofte en mere overkommelig løsning at installere, og det er nemt at skifte fra elvarme til en luft til luft varmepumpe.

Vi benytter primært varmepumper fra LG, som er specialudviklet, testet og bygget til det nordiske klima. Samtidig har de et lavt lydniveau takket være LG's patenterede indendørsenhed.

Pumperne kan også levere en vedligeholdelsesopvarmning på 9-13 grader. Det kan være i ferien, eller det kan være i sommerhuset om vinteren, når i er derhjemme. Dermed kan du skifte fra fossile brændstoffer til grøn energi, skabe et bedre indeklima og reducere dine varmeudgifter.

Kontakt os for at få et tilbud på grøn varmeenergi

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger eller for at få et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe. Vi starter naturligvis med en seriøs rådgivning i telefonen. Du kan ringe til os på telefon 60 407 417. Eller du kan sende en e-mail til os på carsten@ak-installationer.dk.

Varmepumper - Luft til Vand

Luft til vand varmepumpe til brugsvand og centralvarme

Hos AK Installationer ApS har vi specialiseret os i montering af luft til vand varmepumper ved nybyggeri og modernisering af ældre boliger. Luft til vand varmepumper benyttes til opvarmning af brugsvand og vandbårne radiatorer i huse med centralvarme. De benytter ganske enkelt udeluften til at opvarme brugsvandet og radiatorerne.

Enkelt at gå fra olie eller gas til luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er et glimrende alternativ til en jordvarmepumpe, hvis din have ikke er tilstrækkelig stor, eller hvis du ikke ønsker at grave hele haven op. En anden fordel er, at det er relativt enkelt at gå fra olie- eller gasfyr til en luft til vand varmepumpe, eftersom det nye anlæg blot skal kobles på kedlen og centralvarmeanlægget.

Vi har valgt, at vi primært benytter varmepumper fra LG. De er specialudviklet, testet og bygget til det vores klima. Dermed har du muligheden for at skifte fra fossile brændstoffer til grøn energi, få et langt bedre indeklima og reducere din varmeregning. Dertil kommer, at det er nemmere end et oliefyr.

Kontakt os for at få et tilbud på grøn centralvarme

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om varmepumper. Og vi kommer altid ud til vores kunder for at give en seriøs rådgivning. Derefter kan vi udarbejde et godt tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 60 407 417 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til carsten@ak-installationer.dk.

UP48

Læs mere

Libero

Læs mere

Libero Plus

Læs mere

Libero Prestige

Læs mere

Libero Prestige Plus

Læs mere

Produkt

Læs mere

Aquarea All in one

Læs mere

Produkt

Læs mere

Produkt

Læs mere

​Firmainformation

AK Installationer ApS

CVR: 34701032

Adresseinformation

Nellikevej 5

8800 Viborg

Kontaktinformation