​Kontakt din El-installatør i dag

​Privat

Varmepumpe - Luft til Luft

Luft til luft varmepumpe til industri og store haller

Hos AK Installationer ApS har vi stor erfaring med montering af luft til luft varmepumper for industrien og andre erhverv med store lokaler og haller. En luft til luft varmepumpe til industri er meget energibesparende, og kan opvarme lokaler der er større end 200 kvm.

Spar mange penge med en luft til luft varmepumpe

Den store fordel ved en luft til luft varmepumpe er naturligvis den store besparelse på varmeregningen, og den lavere belastning af miljøet, men den mere lavpraktiske fordel er, at den er nem at installere, fordi der ikke behøver at være radiatorer, vandrør og kedler.

Varmepumpen fungerer ved, at den trækker luft ind udefra og konverterer det til varm luft indenfor. Pumpen kan også nedkøle lokalet om sommeren. Dermed kan I skifte fra fossile brændstoffer til grøn energi, og samtidig få et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vi benytter især varmepumper fra LG. De er kendetegnede ved det lave lydniveau takket være LG's patenterede indendørsenheder. Samtidig er de specialudviklet, testet og bygget til det særlige nordiske klima.

Pumperne kan endvidere levere en vedligeholdelsesopvarmning på 9-13 grader, når det er nødvendigt som for eksempel om natten, i weekenden og i ferier såsom juleferien.

Kontakt os for at høre mere om grøn varmeenergi

Vi starter altid med en seriøs rådgivning, når vi kommer ud på en besigtigelse. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på montering af den ønskede luft til luft varmepumpe.

Du kan kontakte os på telefon 60 407 417e, eller du kan sende en e-mail til os på carsten@ak-installationer.dk.​

UP48

Læs mere

Libero

Læs mere

Libero Plus

Læs mere

Libero Prestige

Læs mere

Libero Prestige Plus

Læs mere

Produkt

Læs mere

​Firmainformation

AK Installationer ApS

CVR: 34701032

Adresseinformation

Nellikevej 5

8800 Viborg

Kontaktinformation