​Kontakt din El-installatør i dag

Sikring

​AK Installationer ApS opsætter sikkerhedsgodkendte overvågningssystemer i butikker, på arbejdspladser, i centre og på udendørsarealer.

Med videoovervågning sætter I fokus på tryghed og sikkerhed, da videoovervågningen har en præventiv virkning, der får ubudne gæster til at holde sig væk.

Få den bedste overvågning

Overvågningen kan kombineres med alarmsystemer og tilsluttes en optager, så I får den bedst mulige sikring af jeres værdier.

Vi aflægger jer gerne et besøg, hvor vi ser på forholdene og giver et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til jeres virksomhed. 

Produkter fra ABUS

Vi leverer produkter fra ABUS. 

Du kan læse mere om de enkelte produkter på linket herunder:

Læs om ABUS produkter

Læs mere om videoovervågningen her

Alarminstallationer

Traditionelle tyverialarmer, trådløse systemer, gitre eller tågesikring?

Mulighederne er mange for at sikre sig mod tyveri, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning. Vi tilbyder en gennemgang af dine risici, så du præcis ved, hvad du skal tænke på - og ikke mindst, hvad tyven tænker på!

Tyverisikring som gør dig tryg

En optimal tyverisikring er præventiv, giver tryghed og er en rigtig god investering i forhold til udgiften i forbindelse med eksempelvis et indbrud, hvor sure timer skal bruges på udfyldelse af forsikringspapirer og den tabte arbejdsfortjeneste kan koste dyrt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

​Firmainformation

AK Installationer ApS

CVR: 34701032

Adresseinformation

Nellikevej 5

8800 Viborg

Kontaktinformation